Witamy na forum serwera Free Life
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick w grze: Kromka Bułki
Ilość godzin w grze: 372 godziny i cały czas rośnie
Medykiem jeszcze nie byłem, lecz wiem na czym to polega, jak i miałem już pewien kontakt z modem ACE.
Chciałbym wstąpić na stanowisko medyk, ponieważ lubię pomagać ludziom oraz zdobywać nowe umiejętności.
Historia postaci: Kromka Bulki urodził się w Pjongjangu. Jego matką była Kromka Chleba , zmarła w 2004 partnerka Plaster miodu. Matka nazywała go „Królem Porannej Gwiazdy”.Kromka Bulki kształcił się w elitarnej szkole w Korei Północnej, przeznaczonej dla dzieci dygnitarzy Partii Pracy Korei (PPK). Kolejnym etapem był wyjazd do Szwajcarii. Młody Kromka najpierw miał uczęszczać do międzynarodowej szkoły w Gümligen pod Bernem, a następnie do publicznej szwajcarskiej szkoły mieszczącej się w Liebefeld. Naukę rozpoczął w wieku 11 lat pod pseudonimem Dzemik, oficjalnie jako syn kierowcy z ambasady Korei Północnej w Szwajcarii. Koledzy ze szkoły wspominają, że lubił jeździć na nartach i interesował się koszykówką (pasja zapewne zaszczepiona przez ojca, który także był fanem koszykówki). Młody Kromka miał nauczyć się mówić po angielsku i francusku. Po powrocie ze Szwajcari Kromka Bulki nie pojawiał się publicznie. Według informacji uzyskanych od szefa kuchni Kromki, był faworyzowany przez ojca, który widział w nim najwięcej swoich cech.
O sobie: Gram od dawna w Arme 2 i odkilku miesięcy w część 3. Jestem prawie codziennie (zdarzają się wyjątki oraz wyjazdy). Lubię pomagać ludziom, szczególnie tym potrzebującym.
Gratulacje zostales przyjety na medyka .Witamy w naszych szeregach zapraszam na ts :149.202.243.241
Strony: 1
Wątek zamknięty